bambu och betong

Vad kul att just du tittar in ....här skriver jag om trädgård, livet, vardag, glädje, familj, betong. Lämna gärna en liten hälsning i gästboken..det blir jag glad av

BLOGGRUNDEINFO

Publicerad 2012-05-24 07:43:44 i njut av livet,

Sådär ja..nu är planeringen klar för årets sommarbloggrunda...
ETT stort misstag har skett, jag har råkat radera anmälningarna på Er som vill vara med....Har ju sett vilka som har anmält sig här på bloggen, men tror det var några fler...men anmäl er bara här igen så fixar detta sig.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bloggrundan 2012

NU börjar det dra ihop sig för vår årliga träff. Precis som vanligt ses vi vid 8.30 - 9 tiden hemma hos mig för frukost. Den kostar som vanligt 20 kr och jag hoppas att mamma bakar bullar.

Klockan 10 kör vi mot trädgårdsaffären i Hög, där vi handlar så fina och billiga sommarblommor .

Eventuellt ska vi åka och titta på en trädgård i Löddeköpinge, men jag har inte riktigt fått ”klartecken” än…men annars gör vi detta innan Hög.

Vi kör sedan mot Buxus Design, där vi var förra året och drack god glögg i hennes växthus. Här får vi också titta i Jennys trädgård.

Klockan 12 (senast) styr vi bilen mot Tomatens hus där vi äter lunch, jag ska ta reda på vad vi kan äta så vi förbeställer.

I lugn och ro äter vi…

 …sen kör vi mot Enkla Ting, denna helg är de med i någon Trädgårdsrunda, så deras trädgård är öppen för visning.

Efter detta  kör vi mot Boningshuset, här finns det väldigt god fika, en fantastisk utsikt, en söt liten hund och naturligtvis lite inredningsprylar, här tänkte jag eftermiddagsfika.

Sedan är dagen slut om man vill…annars om vädret är bra kan man gärna få stanna till hemma hos mig och äta lite god mat som vi beställer, det kan vi ju se hur vi gör.

 

En fråga..saknar Ni någon affär? Löddeköpinge Plantskola?? Jag har inte tagit med den i år, men visst om många vill så kan vi säkert hinna med den också.

 

Många kramar

Susanne
Inte mkt..men snart är jag tillbaka

Publicerad 2012-05-17 12:36:49 i njut av livet,

Hej på er

Det är itne mycket aktivitet här inte, inte på bloggen i allafall...MEN annars har det varit helt GALET MYCKET. Ibland undrar jag varför jag utsätter mig för detta..varför plugga 150% + jobba 70% + familj + barn + hundar + vänner+ hus....
Men den 30 maj har vi sista träffen för denna termin och nästa termin då ska jag "BARA" plugga 50% ..fattar Ni så skönt...alltså jag ska ju jobba 75% men inte plugga på heltid....Jisses vad ska jag göra med all min lediga tid då?

Annars så är bloggrundeplaneringen i full gång...det blir inte så mkt nytt, men det är alltid kul att träffa er...jag kommer snart ut med planeringen....

Vi har ju som ni vet en tonårsson med ett stort socialt nätverk...och dessa kära små tonårskillar de hörs...deras brölande går genom betong..jag lovar. Jag har länge, väldigt länge velat bygga ett rum i vårt garage ( vi har ett garage på 40 kvm i anslutning till huset) men mannen har ICKE VELAT..men efter  lite  mycket tjat och förslag så sa han plötsligt..JA!!!!!!Jippi alltså..så vi ska alltså snart börja fixa i ordning halva garaget till rum, ett tonårsrum kan man säga...eller inte bara ett tonårsrum utan jag ska väl få plats med min mysiga läsfåtölj, mannen med sina träningssaker..men ändå..då kan sonen plus kompisar hänga därute.
Detta innebär att vi måste bygga ett trädgårdsförråd i trädgården och vi funderar på ett i typ denna stil....kan nog bli bra

Nu så ska jag gräva ner mig i matteböckernas värld..tentandax den 28 maj..

Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela