bambu och betong

Vad kul att just du tittar in ....här skriver jag om trädgård, livet, vardag, glädje, familj, betong. Lämna gärna en liten hälsning i gästboken..det blir jag glad av

Västra Strö, saffranslax och Milda X 2

Publicerad 2007-11-18 14:45:57 i inredning,

Idag har jag och Henrik varit och inhandlat min vår krans på Västra Strö, hittade faktiskt inget annat förutom kransen......tyckte att butiken var lite väl "kråsig" för min smak.
Nu väntar kransen på att bli fylld med mossa och röda små äpplen, och sedan ska den skruvas upp på dörren....bild kommer senare.

Eftersom det är min födelsedag idag får jag välja mat...jodå, vi har det så i vår familj. Den som fyller år får välja maträtt och de andra får äta med god min vare sig man är så förtjust eller ej.
Jag gick in på http://radhusmamma.blogg.se/ och fick tips om ett gott recept......Saffranlax med pennepasta.....
Så det är den maträtten vi strax ska äta.
Till kvällen ska vi äta kladdkaka, som Henrik just nu bakar, och ha Lemon Curdgrädde till....gott.
Idag får faktiskt min lilla röda  stå där och titta på, idag har jag ledigt från mitt cyklande....annars är det väldigt bra och ha cyklen framför TV:n. Har cyklat nästan varje dag sedan jag fick den.

Fick tips från http://husnr8.blogg.se/ att om man köpte två Milda produkter och gick in på deras hemsida och skrev in EAN koderna fick man tre nummer av Hus och Hem. Perfekt eftersom jag hade två produkter stående i Kylskåpet. Så nu är det gjort, nu väntar jag bara på att tidningen ska dyka ner i vår brevlåda.

Jag och min mamma var hos min storebror och hans fru igår. De bor  i Halmstad och där finns väldigt många trevliga inredningsaffärer.
jag köpte bla en löpare och två ljusmanchetter...la på duken när jag kom hem och fixade med ljusstakarna, som för övrigt är köpta på Netto för 25 kronor.
Vet inte om detta är min stil....men ibland så måste man våga bryta det "stela".
 image111


Ha en fortsatt bra helg

KALLT

Publicerad 2007-11-15 16:36:33 i inredning,

FY, vad det har blivit kallt ....
Fryser både när jag är ute och när jag är inne.
Vi hade mer än gärna velat ha en braskamin i vårt vardagsrum, vet precis var den skulle placeras och kan redan nu tänka mig så mysigt det skulle bli. Men pengarna räcker inte till allt, vi får spara. kanske nästa vinter har vi en fin kamin.
image110
Bild från Contura

Vi jag har köpt ett fågelhus, eller Henrik fick det i Farsdagpresent...det blev den vita funkisvillan som får mata fåglarna i vinter

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela