bambu och betong

Vad kul att just du tittar in ....här skriver jag om trädgård, livet, vardag, glädje, familj, betong. Lämna gärna en liten hälsning i gästboken..det blir jag glad av

Glad..det gillar jag

Publicerad 2012-01-19 22:09:12 i njut av livet,

Jag gillar att göra folk glada, tror i och för sig att de flesta gillar det....MEN det känns väl sådär extra bra när man hittar saken med stort S åt en person, en sak som man vet att personen blir glad för.
Detta hände mig för ett tag sen. Min kära vän Camilla, som bloggar på Hus nr 8 har just nu det extra tufft med olika sjukdomar som hon råkar ut för. Mest är det hennes rygg som spökar....tråkigt för henne, mycket tråkigt till och med.
När jag då såg små örhängen som var a la Babuschka tänkte jag direkt.....DESSA SKA HON HA!!! Så sagt och gjort, örhängena inhandlades och skickades till Camilla. Hon blev så glad...är hon glad är jag glad....

Titta in här på Camillas blogg för att se hur örhängena ser ut...

Jag är här

Publicerad 2012-01-18 18:52:39 i njut av livet,

Jisses vad tiden går snabbt, har lite väl mkt i skolan..så det är svårt att hinna med. Det är då man, läs jag, måste prioritera saker... och då blir tyvärr bloggen långt långt ner på listan..

Men jag kommer tillbaka..om sådär 4 terminer.....hihi

kram

2012

Publicerad 2012-01-01 14:24:18 i njut av livet,

Då var det 2012..faktsikt första gången jag skriver det..
Igår var vi på stor fest med gamla kompisgänget. Vi firar både midsommar och nyår tillsammans....alltid lika kul att träffas. I år var dock inte sonen med, utan ahn firade på sitt håll med en annan kille från samma "gamla kompisgäng".
I morsde vaknade jag PIGG!!! kan jau i och för sig bero på att jag körde igår..och när frukosten var äten tog jag tag i vår klädkammare. Som den har sett ut..helt hemsk...sånt tar bara en massa energi..så nu var det dags att rensa.
Jag lovar er att jag verkligen inte behöver mer kläder. ..herregud så mycket jag har. Säkert 20 par jeans i dess olika former...och minst 30-40 stycken blusar. så nu får det väl ändå vara bra..nu ska jag slita på dom kläder jag har. Påminn mig gärna om detta..ATT JAG INTE SKA KÖPA SÅ MKT KLÄDER UNDER 2012
När jag ändå nu är igång..rensar jag i köksskåpen också..

Kram
Sus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela