bambu och betong

Vad kul att just du tittar in ....här skriver jag om trädgård, livet, vardag, glädje, familj, betong. Lämna gärna en liten hälsning i gästboken..det blir jag glad av

Lördag

Publicerad 2011-09-24 18:54:44 i njut av livet,

Idag har jag tagit mig friheten, helt själv, att ta mig en permission....nu är det ju så att jag inte "sitter inne" alltså..utan jag tar en permission från böckerna....läser just nu Perspektiv på ungdom...ingen rolig kurs alls. Känns liksom inte att det är något jag kommer använda i mitt jobb..men något val har jag inte..kursen ingår i lärarutbildningen för tidig ålder..så det är bara att bita i det sura äpplet o kämpa på.
Annars har denna lördagen inte varit så mkt till aktivitet. Vi var en sväng inom Malmö för att byta sonens gympadojjor till en storlek större..fattar Ni ..sonen fyller 14 år och har storlek 46 ½ i skor..jisses, jisses var ska det sluta...men sonen blev nöjd med pjuxen och de var ASsköna...måste vara ett gott betyg.

Trädgården ligger just nu i träda känns det som, har liksom tappat intresset..eller kan det vara så att det har fått prioriterats bort..kan vara så.

Annars en lugn lördag, med lite städ o lite plock..
Ni som känner mig väl vet att jag har lite mani mkt mani för mina fogar i badrummet..gillar inte när de blir mörka..dvs skitiga. Har man ljusa fogar blir de lätt, väldigt lätt mörka... MEN jag har köpt ett supermedel...det funkar så bra..och sen att det sprutar ut ett skum som lägger sig på fogarna, lätt som en plätt gör ju inte saken sämre. Prova det ...fogarna blir så bra..

Nu väntar en god middag, lite gott lösgodis och bara mysKram
SusanneJag kan se mig här

Publicerad 2011-09-20 16:31:25 i njut av livet,

Ibland drömmer jag mig bort i Hemnets världen, är det fler som gör det? Alltså går in på Hemnet och klickar mig runt på olika hus och bara drömmer. Tänk om jag hade flyttat in där då hade jag gjort detta o detta...så kan jag tänka..

Idag när jag var o "Hemnettade" så hittade jag detta huset..fattar ni så fint...så underbar utsikt...och de ligger inte alls så långt borta från där jag bor....bara att slå till eller...kruxet är bara att det kostar 6,5 miljoner...lite väl dyrt för vår del..MEN DRÖMMA MÅSTE MAN...ELLER HUR ??
Alla bilder från Hemnet

Julbloggrunda

Publicerad 2011-09-18 11:09:20 i njut av livet,

Julbloggrunda

Julen närmar sig….och då är det dags för JULBLOGGRUNDA.

Lördagen den 3 december kl 9.30 är Ni välkomna hem till mig för den obligatoriska frukosten ( och jag tror att mamma bakar goda bullar i år med)

Efter frukost kör vi vidare till olika inredningsbutiker.

I år har jag tänkt bla.

·       Händiga händer

·       Daniella Wittes butik i Lomma

·       Norrviddinge handelsträdgård

 

Fler butiker kommer besökas men i dagsläget har jag inte kollat upp fler.

Middagen äts här hemma om någon vill.

Maila mig på

bambuochbetong@live.se

om Ni vill följa med

Kram

Susanne

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela