bambu och betong

Vad kul att just du tittar in ....här skriver jag om trädgård, livet, vardag, glädje, familj, betong. Lämna gärna en liten hälsning i gästboken..det blir jag glad av

Bloggrundan...

Publicerad 2011-05-29 13:01:57 i njut av livet,

Uppe med tuppen var jag igår för att fixa fram frukost till 12 sugna bloggrundedeltagare. Vilken fantastisk dag vi hade igår....inget regn, massor med fika, god grekisk sallad, fina trädgårdstittar....allt var toppen. Våra kameror, har två stycken, var slut på batteri..men Cornelia har lovat att så fort hon lägger ut bilder, får jag låna dom.

Nu till en annan fråga..jag vill så gärna ha en mer personlig touch på bloggen, denna standard design är lite tråkig....MEN hur gör jag...är det någon som är kunnig som kan hjälpa mìg?? KAn ju bjuda på fika och kaffe som tack


Ha nu en riktigt bra Morsdag

Kram Susanne

Äntligen

Publicerad 2011-05-27 08:10:13 i njut av livet,

Imorgon då.....då är det dags...BLOGGRUNDA!!!!

I är blir det många "gamla och trogna" som kommer, men en del nya ansikten dyker också upp....detta ska bli så kul, dels att få träffa er alla, men även att besöka lite nya trädgårdar.
I år har jag planerat in fler trädgårdsbesök och mindre affärer..kan ibland bli trött på konsumtionshysterin och planerade därför in fler upplevelser. Hoppas nu att bloggrundebesökarna också är inne på samma linje.

Idag är det en lugn dag, ska jobba, hem och piffa det extra...sen bara vara....
Veckan som gått har varit helt otroligt intensiv...något varje kväll....det orkar man inte i längden. MEN nu är det bakom mig och nu ser vi framåt....

För i morgon tjejer...DÅ....DÅ.....ses vi

kram

FREDAG

Publicerad 2011-05-13 16:58:10 i njut av livet,

Denna vecka har varit en kort arbetsvecka för mig....i onsdags började jag få ont i mitt ena öga. Det varade och svullnade upp. En tur till läkarstationen blev det och japps...ÖGONINFLAMMATION....inget jobb på två dagar. Kändes ju sådär att ringa min chef och berätta det. Men hon är så förstående och sa inget om det naturligtvis.

Idag är det då FREDAG och min lilla mamma  fyller år. Hon önskade sig en grodfontän  och det har jag letat upp och köpt till henne. Skåneplantor i Staffanstorp hade en så det var bara att köra dit. MEN MEN MEN  idag när jag skulle prova den då funkar inte pumphelvetet. Så det blev en tur till Staffanstorp igen..ligger ju inte supernära .....Men när jag kom dit fick jag välja blommor och stenar för 200 kronor eftersom det var deras fel....en bra gest tycker jag.Våra syrenbuskar har verkligen börjat ta sig nu...alla utom en. De två andra är så fina och buskiga men den tredje...som den ser ut...liten och klen.
Nu är det hög tid att fixa till sig..mammsen ska ha kalas

ha en bra helg

kram
susanne

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela