bambu och betong

Vad kul att just du tittar in ....här skriver jag om trädgård, livet, vardag, glädje, familj, betong. Lämna gärna en liten hälsning i gästboken..det blir jag glad av

Mer info om BLOGGRUNDAN

Publicerad 2008-02-23 15:25:56 i bloggrunda,

Helt fantastiskt roligt att det varit många som anmält sig! Idag fick Jenny ett mail från Therese som äger Fridas gård och hon tyckte det var väldigt roligt att vi uppmärksammat hennes hemsida och hon kommer att ta emot oss med öppna armar. Vill meddela er att datumet blivit ändrat till lördagen den 24 maj, Hoppas ni fortfarande kan!

Vi har antecknat några spännande affärer, det finns så många och tyvärr kommer vi inte hinna med allt på en dag (det är tänkt att vi ska starta från Malmö - Trelleborg - Smygehuk - Ystad  (det är en fantastiskt vacker väg och vi kommer att stanna för fikapaus) Men vi har noterat några intressanta preliminära affärer/loppis . Jenny skulle så gärna vilja visa oss det underbart fina Marsvinsholmslott     , som finns på vägen till Ystad. Ja, vi får se om vi hinner. Vi kanske skulle kunna avsluta dagen på någon mysig restaurang i närheten av Ystad (tips?)

Fridas gård
Ulla Hill´s magasinet
Ting ute & Inne
Katarina Ellmers Jensen

Mouse in House'
Prylboden

Ni vet att det är bara att fortsätta anmäla er, sista anm,dag är som sagt den 17 april. Alla tips är välkomna!

Kommentarer

Postat av: Linda P

Publicerad 2008-02-23 21:26:00

Jag skrev några tips till Jenny fast de ligger närmare Simrishamn, så det blir kanske fel... Hejhej!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela